I'll be back

Hej.
Idag verkar det vara lika fint och strålande väder som igår, ska snart bege mig ut i solen!! Igår bokade jag flyget till Schweiz och det blidde 26 juni- 17 juli so here I come again. Tredje gången gillt :P

Ha en fin valborg!! :D



Sommar, sommar och sol..


Hela dagen har jag spenderat ute på vårat tak. Jag har läst, solat, ätit hemmagjord pizza, druckit milkshake och lyssnat på Peps Persson. Helt underbart har det varit. Jag hoppas att ni njutit lika mycket som jag av solen! :)



Så länge vi båda andas


Det enda jag gör nu för tiden är tydligen att läsa, läsa läsa, läsa! Och vet ni vad, jag älskar det! Först läste jag När jag hör din röst på två dagar, efter det Ljudet av ditt hjärta på tre dagar, nu läser jag som sagt Så länge vi båda andas som jag började på igår men är nu på sida 305, jag hoppas alltså på att jag blir klar imorgon med den. Det blir väl då att ge sig på den första boken Om jag kunde drömma. Jag vet att det blir lite konstig ordning men då jag sett första filmen tänkte jag att det skulle bli bäst så här och jag gjorde nog rätt i det! :)

Nä, nu ska jag fortsätta läsa.
Puss'k



Söta flickor

Hanna och moi.

Jag och Karin.

Jag och Sara.

Helgen har varit trevlig. I fredags var jag hemma hos Sara senare mot eftermiddan for vi vidare till resten av brudarna där vi spenderade kvällen. Lördagen spenderades även den hemma hos Sara men då läste jag mest, har fått tredje boken nu *överlycklig*, ljudet av ditt hjärta. På kvällen åkte jag och Hanna till några där vi stannade halva natten innan vi begav oss hem till Jossan där vi sov :)

Har er helg vart bra?



Outfit + Schweiz


Långt vitt linne Bik Bok, Linne H&M, kofta Gina Tricot, armband Milla of Sweden.

Helloo.
Läste just ett mail jag fått och blev glatt överraskad. För er som inte följt min blogg sen innan så var jag och jobbade i schweiz i somras, tog hand om en familjs två barn. I alla fall var det den mamman som mailat mig och frågade om jag ville komma i sommar igen och jobba. Det skulle ju vara riktigt kul att åka dit igen men jag vet inte, måste fundera på det några dagar innan jag bestämmer mig!! :)

Ha en bra dag!



Dagens outfit


Tunika Bik Bok, Kofta och kuvertväska Gina Tricot, armband Milla of Sweden.



Väska


Köpte en lite väska idag då jag var på stan, ska ha den till min rosa klänning på balen!! =)



Likt men olikt.


En bild, olika effekter.
Ps. Idag har jag fått många nya fräknar :)



En liten boknörd är född..?


Som jag skrev för några dagar sen så har jag aldrig läst en bok frivilligt i hela mitt liv, bara då man blivit tvingad i skolan, jag kör mer på se-filmen-varianten. Iaf så såg jag filmen Twilight och blev som många andra helt förälskad. Då jag var hos Hanna i helgen fick jag veta att hennes syrra hade alla böckerna så då tänkte jag att det var lika bra att prova läsa, ville ju veta hur fortsättningen såg ut utan att måsta vänta på att filmen har premiär.

Jag lånade boken som var på 449 sidor och ja, jag läste ut den på två dagar :P Dock är det en av dom sämsta böckerna jag läst (kom ihåg att jag bara läst ca 4 stycken) då det var så seg, början och slutet var bra men mitten var bara onödig enligt mig :P

Är dock helt fast nu, vill läsa fortsättningen nuuuuu. På fredag får jag den tredje boken så då blir det läsning i helgen :D
Jag är stolt över att jag blivit boknörd.



En solig dag med Broder på taket..




Hel alla glada solstrålar!! (och ni övriga).
Det var längesen jag mådde så bra som idag, det måste vara för att min bästa vän solen varit på ett väldigt långt och behövligt besök idag. I princip heeela dagen har spenderats med broder ute på taket.. Vi har solat, ätit, läst böcker, lyssnat på musik, pratat, fjantat oss osv. Helt underbart. Som sagt, jag mår väldigt bra nu iaf!! :)

Hoppas ni med haft en fin dag!
Pusssar!




Påsk och balklänning.

Då var påsken avklarad och jag har haft det väldigt trevligt. I torsdags åkte jag till min lilla Shabooya Hanna som bor ännu mer boschigt än vad jag gör och vi började göra mönstret till hennes balklänning, klippte ut delarna och så. På kvällen såg vi filmerna Bring it on all or nothing och Coyote ugly, sen började vi med vårat Buffy the vampire slayer maraton och åt massor av godis.

Sen på lördan tror jag det var eller kanske fredan begav vi oss ut på äventyr i skogen. Vi följde efter ett skoterspår ett tag tills vi avvek från den och började gå lite vilse.. Efter ett tag såg vi ett björnide, eller vi är ju inte hundra på att det var ett björnide men vi är nästan helt säkra på det, vi blev asrädda, smög oss in i skogen och gick ännu mer vilse. Det började bli mörkt, vi var helt lost i skogen och trodde vi hade väckt björnen så att den var efter oss men efter ett tag fick vi syn på några gatlysen, gick mot dom och hittade hem igen. Haha.

Vad mer gjorde vi.. Som sagt så sydde vi på hennes balklänning, hade Buffy maraton om nätterna, svullade, snackade, var ute på äventyr och hade det allmänt trevligt. Kom hem igår och nu sitter jag här hemma själv och tråkar lite.. Just de, lånade en bok av hennes syrra; "När jag hör din röst", en fortsättning till boken "Om jag kunde drömma", ni vet Twilight böckerna. Har aldrig i hela mitt liv läst en bok frivilligt men bara idag har jag läst 114 sidor, stolt ;)

Här kommer lite bilder från helgen.
Så här har det sett ut i Hannas rum hela helgen då vi vart väldigt duktiga på stöka ner :P


Det vi hunnit hittills på hennes balklänning, kommer bli awesome!!

Buffy in my heart!!! Och boken jag läser.

Just de, idag har jag sytt lite på min balklänning, nu är den snart klar men så här ser den ut hittills iaf!


Ja det var väl allt. Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag!
Kram



Kycklinghjärta till middag?

Åhh säger jag bara!! Nyss ropade Andreas (min låssas pappa) att det var middag. Jag frågade vad det var och han sa att det var tortelini, sås och nå kycklinggrejs. Jag kollade in kycklinggrejerna och hade aldrig sett sånna tidigare, såg ut som små runda grejer. Jag tog en tugga och det smakade lite som kyckling men konsistensen var superkonstig, efter några till tuggar sa jag att jag kunde inte äta dom för dom såg konstiga ut, smakade konstigt och konsistensen var konstig jamen dåå slänger han ur sig att det var KYCKLINGHJÄRTAN! Jag var allvarligt talat påväg att spy, var riktigt nära. Fy fan vad äckligt! Tappade direkt matlusten (har bara gjort det en gång tidigare) och skyndade mig dricka en massa. Bara nu då jag tänker på det mår jag illa. Usch usch usch. Enda anledningen till att han inte sa till mig innan vad det var för då visste han att jag aldrig skulle äta det och visst hade han rätt i det!! Nä nu ska jag fortsätta må illa och äcklas av vad jag just stoppat i mig!



Påsklov in my heart!


Jajjebus nu har vi äntligen fått oss påsklov (fick det egentligen igår). Så busigt skönt det känns. Jag kommer nu alltså vara ledig i 12 dagar för att vara exakt, inte illa enligt mig.

Kommer troligtvis fortsätta vara en usel bloggare en tid framöver men jag hoppas jag kommer till en punkt då jag inser att jag måste skärpa mig om jag vill hålla bloggen vid liv!

Men hörrni, Glad påsk på er!

Jag så dundrans glad idag, kanske ska man bege sig ut och göra ett litet glädjeskutt. Vi ser.



Dress...


Början till min snaaart klara balklänning, jippi!



Shoooppping.





Grejerna ovan kommer från Bik Bok och jag pejjade 448 kr för rubbet.

Underkläder H&M.

Grejer till balkänning som jag syr på för fulla muggar!

Idag har jag strosat omkring med mami på stan mest hela dagen. Det var nedrans mysigt och himla kul då jag inhandlade en del! Jag är på gång att komma tillbaka till bloggandet, det kommer sakta men säkert :)

Ha en underbar lördag!



Nu kan ni ta er en titt i mitt stora mysiga hem..

Ja som jag tidigare skrivit här så flyttar jag och min familj till Skåne nu till sommaren vilket resulterar i att vi nu måste sälja vårat underbara hus :( Flytten känns underbar men att lämna huset känns lite värre. I alla fall finns vårat hus ute till försäljning nu, ta er en titt i mitt hem här! :)

Psst. Det här är inte mitt nya jag som jag skrev i förra inlägget så nu blir det nog ett litet uppbehåll igen :)



En liten usling.



Mina två favoritbilder från fredagens äventyr.

Ingen inspiration, ingen ork och annat att göra resulterar i dålig uppdatering.
Jag återkommer då jag är som en ny människa!