With Love.

Karin har nu varit i Turkland två gånger och båda gångerna har jag fått ett armband från henne, det översta fick jag igår, tack Karin :)

Har visat dom här bilderna en gång tidigare men nu visar jag dom igen, svarvade den här gumman för något år sen och målade sedan den :)



Sorry för dålig uppdatering idag men min kamera dog så jag orkade aldrig blogga. Men nu har jag  kommit hem till mamma igen och laddat batteriet.

Höll nyss på se 27 Dresses men sen fick vi besök så vi ska se klart den sen. Usch, sen måste jag plugga, uschuschusch säger jag bara. Nä men jag ska väl inte klaga, har ju inte behövt plugga så mkt den här terminen så ;P

Vad har ni gjort i helgen?
With love, Jennilie.



Kommentarer
» Anna

Jättefin blogg!

kolla gärna in min blogg!

» Anna

Tackar! Tycker du att jag ska byta design?=)

Tjena allt bra?

» Anna

Okej, Men jag har som blivit lite less på den jag har nu.Men jag kan ju alltid göra nån liknande eller något! Allt bra med dejdå?

som sagt om man är tillräckligt kära och är villiga att få deras förhållande att funka, så kommer det nog gå! ja har pojkvän nu i ett år, han bor i stockholm och jag i göteborg.. och det funkar :D

tack för din åsikt förresten! <3

» Frida

sv: tack för din komentar!

Ha en trevlig kväll du med

kraam

» Anna

Härligt, det är bara bra här!



Har bara en fråga Syns min meny när du kollar på min blogg?

» Frida

Tack för din kommentar!

Jo jag måste faktiskt också säga att jag tror på det. Visst kan förhållandet utvecklas, helt klart. Men så fort man sett någon så vet man ganska säkert om man gillar personen.



Kram Frida

» Anna

Okej, Jag får väll försöka ändra det på nått sätt!

fick också sånna liknnde armband av min vän då hon var utomlands :D

27 dresses är bra.

sv;aa

» Alina

fina armband!!


Kom ihåg






Trackback