Han är och kommer alltid vara en Idol!

Ikväll har jag och min familj suttit och kollat på allas våran älsklingsidol genom tiderna; Daniel Lindström. Jag är helt förbluffad över hur duktig man får vara!


Det är ju helt sjukt hur mycket sämre Idol är nu!! Dom man tyckte var dåliga i Idol 2004 är ju stjärnor om man jämför med dagens Idol tävlande. Nä, tacka vet jag dom gamla goda tiderna då man alltid satt med ett leende på läpparna och såg på Idol! :) Nu skäms man ju nästan bara över hur dåliga dom i år är.



Kommentarer
» Anna

hihi det var de! :D sprang runt skellefteå campingen:D det var ändå ganska svårt att hitta kontrollerna när det var mörkt:D

» Anna

Jo det gör jag :D

Skellefteå aik vettu :D

Chansar att du hejar på björklöven ?:)

» Nina.

svar: ikväll blev det lugnt framför tv:n, jag är sjuk!

själv då? :)



kram/nina

Hej!



Jag har några jättebra tips till dig! 5 sidor där man på ett enkelt sätt samlar poäng och får pengar eller presentkort helt gratis. Självklart får du fler poäng om du registrerar dig genom mina länkar.





Nummer 1. GRATIS KLÄDER



Här samlar du lätt ihop poäng som du sedan byter mot presentkort från H&M eller Gina Tricot. Det är verkligen en lönsam sida! Jag har redan fått ihop 650 kr i presentkort.



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803





Nummer 2: GRATISBIO



På denna sida kan man komma upp i höga summor fort. Man kan få presentkort på 300, 500 eller 700 kr, och man får poäng på en mångd olika sätt.



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=21852





Nummer 3: GRATISGEN



Den här värvar man andra, men det är väldigt lätt att få ihop poäng. ( Man behöver endast 1 poäng+ 7 värvade för att få sin första pryl ) Denna sidan är en av mina favoriter för det går så fort att få sina saker. Själv har jag fått 25 lotter och sex and the cityboxen.



http://www.gratisgen.se/?ref=67998





Nummer 4:PENGARGRATIS



Denna sidan är mina andra favorit. Hur smidigt och lätt som helst att samla ihop poäng som man sedan byter mot riktiga pengar. Du får dina pengar insatta på ditt konto eller i ett brev på posten. Man kan väldigt snabbt komma upp i höga summor!



http://pengargratis.se/?r=1332





Nummer 5: GRATISMAKEUP



Detta är på samma sätt som gratiskläder men istället får man presentkort på KICKS. Där får man även poäng för att logga in och svara på dagens fråga, vilket gör att det går ännu fortare att komma upp i poäng :)



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1482





Lycka till!

sv. tack för din kommentar..



Oj Daniel, vart har han tagit vägen?

testa, du kommer inte ångra dig :) http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=32551

» Bea

håller med dig, idol var som bäst 04 och 05...men men :)

söt blogg!

men ge dig, nog finns det vissa grabbar i år som är riktigt duktiga. Dock så kan tjejerna sticka och brinna för dom är kassa D;

» ida

om man gämmför vilket annat år med årets så är årets verson dåligast av alla, allt blir bara sämmre och sämmre..


Kom ihåg






Trackback