Jag flyttar!

Okej inte ordagrant men min blogg flyttar. Nu blir bloggens nya adress www.dayswithjen.devote.se.
Jag hoppas att alla ni som läser min blogg följer med mig i flytten.
Här hittar ni min "nya" blogg.

Translation:
My new blogadress
http://dayswithjen.devote.se

Ps. Glöm inte att lägga till den nya adressen på Bloggkoll :)
Många kramar Jennilie



Bonjour Paris.


Jag och lillebror för ca 10minuter sen eller nått. Jag älskar dig!




Ta mig tillbaka.

Schweiz: Juni, Juli 2008.

Berlin: Juli 2008

London: Juli 2008

Skåne: 2008

Köpenhamn: Juli 2008

Stockholm: Oktober 2008

Take me home.



Vad är det som fattas?

Ibland blir jag så less på mig själv.. Kan jag inte bara hitta felet, vad det är som fattas. Jag tror att jag vet svaret på det men är fortfarande inte helt säker på det. I somras var jag som sagt ute och reste själv i ca två månader, hann med tre olika länder, därefter flög jag till Skåne där vi alltid spenderar våra somrar. Känslan jag kände i somras är obeskrivlig. För första gången kände jag mig verkligen hel, hel i hela kroppen.  Sen kom tiden då vi var tvugna att åka hem.. Vad hände, jo den där lilla delen som gjorde att jag kände mig hel försvann.

Förra helgen var jag i Sthlm vad tror ni hände? Jag kände mig hel igen, vilken känsla! Men sen åkte jag hem och helheten försvan.. Igen.

Jag vet vad det hela sitter i, tror jag iaf. Jag är helt enkelt inte menad att bo i en liten skrutt by, inte ens i det vi här kallar "stan". Umeå kan man knappast kalla en stad, inte jag iaf. Zurich, Berlin, London, Köpenhamn, Sthlm, ser ni mönstret? Om inte: Storstad! Det är så jag ska leva, i en storstad. Många tror att det bara är för att jag gillar att shoppa och kolla i nya butiker men det sitter i så mycket mer än det.

För mig innebär inte en storstad endast bra shopping och mycket affärer. Jag vill ha rörelse, mycket folk, inspireras av allt och alla, männsikor med stora förhoppningar och drömmar, alla är olika, har egna åsikter, upptäcka nya platser, träffa nya människor, allt som inte händer här. Här känns det som att folk lever i en bubbla.

Jag ska inte säga att folk inte har drömmar här för det har dom men alla är bara för rädda för att fullfölja dom, det är ju "så tryggt" här. Familjen bor här, vännerna finns här, jobbet och skolan är här, ja eller hur, det är tryggt allt det där men det är ju sånt som inte försvinner! Om du flyttar iväg och inte trivs så är det ju bara att flytta tillbaka, Umeå försvinner knappast på ett halvår (även om jag ibland önskar att det skulle de).

Våga mer.

Hmm, innan jag började skriva det här inlägget visste jag hur det skulle se ut, känns som att det spårade ur en aning men okej. Känner mig förvirrad, troligen på grund av den där jäkla medicinen för ryggen, nä jag ska nog bara slänga mig i sängen och sova nu, blir nog bäst så för alla. Vet inte ens vad jag vill ha fram av inlägget längre.

God natt vänner och fiender.




Men snyggo!!!


Foto: Stureplan.se

Var inte AmandaBerg så grymt snygg på Blogawards?! Jo hon måste helt klart ha varit den snyggaste!! Det känns som att resten körde på det "säkra" kortet med vanliga tråkiga utstyrslar. +++ till Amanda!




Vad är ditt mål?

Idag vill jag veta vad just du har för mål med livet?




Förrätt-Varmrätt-Efterrätt

Till förrätt fick vi en god sallad som bland annat innehöll räkor, papaya, vitkål, nötter.

Till varmrätt blev det en kycklinggryta med nötter i.

Efterrätten blev friterade bananer med glass och sirap :)

Mm, kvällen har bestått av god mat i mängder. Vi har gäster därav trerätters middagen. Har faktiskt inge kul att berätta så jag avslutar det hela här.
Ciao.



Black is back.


Skor och väska Second hand, strumpbyxor Asos london, klänning Gina tricot (?), fuskpäls H&M.

Hej. Tror ni jag fått något vettigt gjort idag? Haha neeh absolut inte. Jag följde med mamma och Andreas in till stan för att handla och så.. Såg just att det är High school musical 1 och 2 på tv idag. Ettan har jag redan sett så jag väntar tills tvåan börjar vid halv sex tiden :)

Vad hittar ni på idag då?? Något kul och festligt kanske?
Kramar



En del av mig.


Idag visar jag bara en halv outfit då jag fortfarande går omkring i mina pyjamas byxor. Gissa hur många timmar jag har sovit inatt..?! 13 timmar, helt sjukt! Eller egentligen inte, jag hade onti ryggen igår så då tog jag medicin och jag somnar typ jämt av den medicinen så :P

Idag får jag se vad jag hittar på, antingen stannar jag här hos mamma eller så åker jag in till stan igen, beslutsångest.
Neh ska gå och fika nu, ciao bella.



Skolfotot.


Inte världens bästa bildmen dom andra jag togblev suddiga men iaf här har DP06AD!! :D



Jennilie genom åren.

2 år.                                                          5 år.

Fyran(?)                                                    Sexan.

Sjuan.                                                       Åttan.

Nian.                                                         Nian.

Nian.

Ettan.

Ettan.

Tvåan.

Trean.

Trean.

Ser ni likheterna? (inte bara håret)
2 år.                                                           18 år.


Haha gud jag älskar att kolla på fula gamla skolfoton! :P



Smash!




Skor Monki, tights GT, t-shirt New yorker(?).

Hello everybody. Vad skönt det var att ta sig en sovmorgon idag!!
Senare åker jag hem till mami för jag måste hämta lite smyckegrejer där. Hemslöjden har nästan helt slut på mina smycken och jag har bara skjutit upp att tillverka dom men imorgon har jag bestämt mig för att göra några stycken iaf.

Just de.. Ikväll är det ju Idol också. Den enda jag gillar i år är charmknutten Johan Palm, men jag tycker inte som Jossan att han är dösnygg utan har utstrålar bara sån självsäkerhet osv :)

Neh nu ska jag ta mig i kragen och göra ngt (vet inte vad bara :P )
Ciao



Mitt liv och mina drömmar..

Jag vet inte hur mycket ni vet om mig men nu hade jag tänkt dela med mig av alla mina framtidsplaner och drömmar, saker jag SKA ha gjort innan jag dör osv.

Nu är jag 18 år och bor i utkanten av Umeå med min familj. De flesta av mina vänner bor i Umeå (stan) och vissa lite utspritt här och där men där jag bor är det nästan inte nån jag umgås med. Till våren fyller jag 19 år och är nära på ta körkortet (måste bara se till att starta nån gång.) I juni tar jag och alla mina vänner studenten och lämnar 12 skolår bakom oss och blickar mot framtiden och vad den har att erbjuda oss, vi lämnar skoltiden men stora förhoppningar..

Efter studenten åker jag och Hanna till Norge, bosätter oss i en skabbig husvagn, tar ett skabbigt jobb och är allmänt skabbiga. Men eftersom vi lever skabbigt i några månader (3-5) drar vi samtidigt in pengar som vi sparsamt använder (jag och sparsam= en stor utmaning). I alla fall, efter våra månader i Norge åker vi hem till Sverige igen, stannar hemma nån vecka och säger hej då till familj och vänner för då flyttar vi, på riktigt.

Vi hoppar på ett plan och landar i London. Där hyr vi en liten etta till att börja med och betalar en del av första hyran med våran Norgeförmögenhet. Vi skaffar oss varsigt jobb i London och lever loppan på våra lediga dar med shopping, coola klubbar och snygga killar. Vi blir bättre och bättre på våra jobb vilket medför lönehöjning, i och med lönehöjningen byter vi upp oss till en tvåa eller kanske till och med en trea.

Detta sker nån gång till sommaren 2010. Denna sommar händer något riktigt roligt också. Våra kära vänner Karin och Sara bosätter sig också i London efter att ha varit bosatta i Turkiet några månader. Vi är nu fyra svenska tjejer som lever singellivet i London.

Under tiden som jag jobbat på mitt vanliga jobb har jag haft en hjälpande hand i min kära moders företag. Hennes företag har vuxit till sig enormt och tillslut blir jag en anställd där (självklart fortfarande bosatt i London). Jag säger upp mig från mitt vanliga jobb och istället designar jag, bollar idèer med mamma, och blir en säljare åt hennes företag.

Efter att ha levt det ultimata singellivet tillsammans med några av mina bästa vänner i London vill jag prova på något nytt, vill ju inte bo kvar i London hela livet. Jag bokar en flygbiljett till New York. Väl i NY blir jag någon slags assistent; Stylistassistent, Festfixarassistent eller modeassistent till någon tidning. Eftersom jag måste få pengar till mat och boende osv försörjer jag mig som prostituerad! Haha näe jag skojar bara, hjälper fortfarande till i mammas företag så jag får mig lite pengar.

Därifrån jobbar jag mig uppåt tills det slutar med att jag själv har några sidor i den största modetidningen, är stylist åt dom allra kändaste eller fixar dom bästa festerna åt Tom Cruise och Victoria Beckham.

Då jag har byggt upp min karriär, rest som bara den och fått kontakter runt hela världen då kan jag börja tänka på familj och hela det köret men tills dess ska jag har uppfyllt alla mina drömmar.

Jag menar; Vad vore ett liv utan drömmar och vad vore en dröm om den inte slog in?!

Ps. Jag säger bara WOW om det är någon som orkat läsa mitt långa inlägg, hoppas det är nån liten stackare där ute som gjort det ;P



Min största önskan...





Att döma av bilderna ovan kan ni gissa?? JA, sommar är det ju! Fy tusan vad deppig jag känner mig då jag tänker att snart är det vinter och då kommer vi ha det i flera flera månader! ÅHHH! Neeh, tacka vet jag sommaren, särskilt sommaren som var, världens bästa sommar! 18 års fest--> Kompisar--> Fyllde 18--> Yran--> Schweiz--> Berlin--> London--> Skåne--> Tatuering. Yes, världens bästa sommar säger jag bara.



So much Draggen.

Det känns som jag har rotat på tusen olika balklänningar nu. men för tillfället är jag inne på denna; Svart eller mööörkgrön med lite kedjor och nitar, Rockchic't.

Eftersom jag inte kan bestämma mig för vilken balklänning jag ska sy påbörjar jag iställer Liams kläder, jeans och t-shirt.

Bara för att jag känner mig så oerhört snygg.

Hanna, Mandut och jossan.


Sitter och kollar på DH nu, mmmm så bra det är. Och jaaa, det känns så himla bra att ha helg nu, vet bara inte vad jag ska göra, hittar nog på nånting :)

Neh ska nog lagga lite mat nu.
Puuss



StockholmStreetStyle.



Stockholmstreetstyle.

Hej allihopa.
I fredags då jag var i Sthlm blev jag stoppad på stan av två personer som ville fota mig för StockholmStreetStyle och jag sa ju självklart ja. Det coola var att jag är aldrig i Sthlm så då sa jag till mamma innan jag for att: Hoppas SthlmStreetStyle kommer och fotar mig då jag ibland har en rätt så utstickande stil, hehe, lite så där på skämt eftersom Sthlm är rätt så stort. Så det var rätt så kul då dom fick syn på mig på stan och ville fota mig :)

Ciao.



My lips don't lie.




God morgon sötnissar. Allt bra med er? Med mig är allt bra, vet ni varför..? För jag har heeelg nu! Jippie. Eller nästan iaf.. Klockan 12 har jag utvecklingsamtal åsså ska jag vara lite på syan idag men jag vet hur jag är, då jag vet att jag kan gå hem gör jag det eller så fjantar jag mig bara på lektionen :P

Näe men vet ni vad, nu ska jag bege mig så jag kanske får nån liten sak gjord.
Ciao bella.



Sthlm dag 3.

Gó frukosten.


Hade man sådan frukostbuffé hemma skulle man äta sig proppmätt varje morgon :P

Saris fikar och slöar i hotellsängen :P

Vi begav oss till Skärholmens köpcentrum, nog för att man har lite fula minnen därifrån :P

Så här såg jag ut den söndagen.

Sen gick vi till IKEA (Sara hade aldrig varit på Ikea förr vilket jag tyckte va lite coolt ;P )

MAT!!!!!

Big smile.

På cityterminalen satt vi ett antal timmar och väntade på bussen.

Ombytt till mysiga bussresekläder!


Så ja, nu har jag fåt med alla tre dagarna i Sthlm och jag kan säga det att jag skulle kunna göra om den här helgen 100.000.000 gånger om och skulle aldrig tröttna, särskilt inte på sällskapet :)

God natt och sov gott.



Sköldpadds äran.




Hej.
Idag gjorde jag som sagt mitt prov och jag blir riktigt förvånad om jag inte får godkänt på det så det är ju bra, fick förresten VG på provet jag gjorde förra veckan :)

Idag fick för övrigt jag och Hanna den stoooora äran att mata sköldpaddorna på vår skola, åhh vad söta dom är, vi fick oss även en favorit; den lilla och utsötta. Från början var vi lite rädd att deras bett skulle göra ont då en lärare sa det men sen då vi började mata dom och vi kände hur dom bet i fingrarna gjorde det inge ont, bara en gång då han hängde sig fast i fingret, haha :D

Haft en bra dag?
Kram.



The Hulk.


Skor Monki, Strumpbyxor KappAhl, T-shirt köpt i Berlin, Fuskpäls H&M, Glajjor Urban outfitters, Örhängen Ur&Penn.

Godmorgon världen.
Idag börjar jag skolan med ett prov, ska bara blogga lite först sen läsa igenom det en gång till. Håll tummarna för mig idag då! :)

Som sagt så har jag prov, sen lunch, sen FesB och efter det slutar jag, slappt och skönt!! :D Hoppas ni får en bra dag, jag ska göra mitt bästa för att göra den till det bästa!

Kiss'n hug
Jennilie



Fjortistiden är tillbaka för att stanna.


Eller inte :P Haha, en "söt, äkta fjortisbild" på mig och sötnissen själv.

Vad gör ni annars då? Jag har just sett det nyaste avsnittet av OTH som självfallet var riktigt bra, sen har jag även sett ett avsnitt av DH och pluggat lite. Nu väntar jag bara på att nya DH på tv ska börja, snaaart :D

Sen måste jag bara fråga en sak. Är ni också sånna som JÄMT pluggar till prov kvällen innan? Så är jag, kan knappt komma ihåg nån gång jag börjat plugga tidigare. Det fula är bara att det är bara en gång tror jag som jag fått IG på ett prov och det var ett prov i åttan då vi hade tre prov på samma vecka så jag hann helt enkelt inte med att plugga till det. Gosh vad duktig jag är!

Iaf så har jag prov imorgon i Fes A, har pluggat en timme nu på kvällen men det känns ändå som det kommer gå bra, det mesta var som ändå logiskt och sånt man kunde innan. Håll tummarna för mig?! :)

Kramar i tusen till er kära läsare <3



Sthlm dag 2.

På Sergelsgatan.

Vi smugglade in mat på hotellrummet ;P

Nya strumpbyxor från H&M.

Armband 39 kr, örhängen 25 kr, allt från Ur & Penn.

Skor från Monki 400 kr.

Leggings, Gina tricot 149 kr.

Strumpisar H&M 29 kr.

Our hotelroom.

Jag gjorde lite gymnastik sådär på kvällskvisten.

Ännu en dag var där avklarad från Stockholmresan. Jag vill SÅ MYCKET tillbaka!!!

Kom hem från skolan ett litet tag sen, det har bara varit en dryyyg dag, än om jag inte haft så jobbiga lektioner men..
Känner att jag inte har så mycket att skriva så då avslutar jag här :P

Kramhej! 



Outfit 14.10.2008




Skor Monki, Jeans Gina Tricot, Linne H&M, T-shirt Urban Outfitters, Fuskpäls H&M, Örhängen Milla of Sweden, Glajjor Urban Outfitters.

Snart ska jag hoppa på bussen för att bege mig till skolan, jag har en dryg dag framför mig. Igår försökte jag ladda upp en liten videoupdate från Sthlm men det gick inte så jag ska försöka igen senare idag :)


Jag hoppas att ni mår bra för det gör jag! Neh nu måste jag gå och borsta tänderna sen packa nå saker (åker till pappa idag).


Ha det bäst!!!

Pusspuss.




Gör dina trasiga strumpbyxor personliga.

1. Ett par trasiga strumpbyxor (hälen)

2. Klipp bort foten där framoch hål i sidorna.

3. Tadaaa.



Sthlm dag 1.

Den nio timmar långa bussresan dit.

Vi kom fram vid 7-tiden till hotellet men skulle inte få checka in förrän vid 14-15 tiden därför fick vi som tur var byta kläder, sminka oss och så i deras omklädningsrum.

Så här såg jag ut den dagen.

"Vårat" omklädningsrum.

Sen blidde det att fika frukostbuffé där.

Det var mumma!

Så här såg jag ut då Stockholm streetstyle haffade mig på stan och ville knäppa en bild på mig och min outfit.

Riktigt kul var det!


Sthlm har iaf rätt så grönt än :)

Sara and me.

Pendeltåget på väg till hotellet efter 10 timmar på stan.


Då vi kom fram till hotellet såg vi på Idol och efter det somnade vi direkt eftersom vi var helt slut efter en hel dag på stan och ingen sömn natten innan.

Så såg vår första dag i Sthlm ut :)



Boys don't cry.

 
Skor Monki, tights GT, vitt fodral GT, skort/klänning Bik bok, smycken Ur & Penn, väska Second hand.

Hej där. Även idag hann jag med ett snabbt ombyte innan skolan började så det slutade med att jag så ut som på bilden ovan. Som sagt, idag på skolan blev det bara att se film och diskutera.. Vi såg på Boys don't cry och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den.. Okej kan jag väl säga i alla fulla fall.

Vi fick även våran mat beställd till klassrummet, skönt :P



Ojj nu kom mamma, måste gå.
Ciao.



I will be home again.



Godmorgon sötnissar.
Klockan 06.45 stannade bussen på Umeås busstation, vi var hemma igen. Som tur var så sov vi båda två en hel del på den här resan om man jämför med ditresan då vi knappt sov nånting, men visst var man trött och sliten ändå. Jag skyndade mig hem till pappa och la mig direkt i sängen och sov.

Vaknade för ett litet tag sen då jag har snabb gjort iordning mig för skolan, idag orkar jag inte riktigt bry mig hur jag ser ut. Det som känns skönt är att idag ska vi bara se en film och diskutera på skolan, jag behöver alltså inte anstränga hjärnan allt för mycket :P

Berättar mer om resan sen efter skolan!

Ha en toppen fin måndag.
Kram Jennilie.




Byebye Sthlm.

Hej :) Jag hoppas allt är toppen med er denna söndag!
Min helg här i Stockholm stad har varit helt fantastiskt underbar, vill verkligen inte åka hem! Sitter nu vid en dator på city terminalen och väntar på bussen fast den åker inte förrän vid 22.00 så därför ska vi sitta och plugga. Drygt.

Jag nämner inte nu vad vi har gjort här utan då jag kommer hem (imorgon) kommer jag självfallet blogga med bilder, videoupdate osv så kika in då!! :D

Ha det great tills imorgon då vi hörs igen då! :D
Ciaooo



Mystajl.

Såja, nu kan ni besöka min sidapå Mystajl här.
Enjoy.

Eftersom jag blir borta några dar nu vill jag att ni svarar på en fråga.
Vad har du för framtidsplaner och drömmar? :)

Kram J.



Lunchmöte med chokladprovning och Sthlm nästa.

Hej kära bloggläsare! :) Allt bra med er?

Nu ska jag berätta hur min dag har varit. Först var jag på syan och allt bara jävlades, var tvungen att göra om massa grejer och ändra min klänning. I alla fall, vid lunch pallrade sig jag, Jonna, Jossan, Hanna och Didi oss till Café Station där vi hade bestämt möte med en viss Jenny. Hon importerar kvalitéchoklad från Peru och vi ska ju som sagt som UF-företag göra chokladtryfflar och annat gott chokladigt så vi skulle se vad hon hade att erbjuda.

Först och främst var hon världens trevligaste, hon var pratsam och kom med mycket tips och idéer. Det blev sedan bestämt att hon skulle vara våran andra rådgivare,toppen! Sen fick vi smaka olika choklader, se priser och så, vi fick även med oss lite choklad :)

Lunch på Café Station; Didi, Hanna och Jonna.

Chokladen vi fick med oss.


Nu håller jag på packa alla saker jag ska ha med mig till Sthlm, åker ju ikväll vilket blir super trevligt! :D Jag tror inte jag kommer ha tillgång till någon dator så det blir bloggpaus tills på måndag då jag kommer hem igen.

Om vi inte hörs mer idag får ni ha en toppen helg, det ska jag ha.
Puss och Kram Jennilie.



Orange legs.






Han är och kommer alltid vara en Idol!

Ikväll har jag och min familj suttit och kollat på allas våran älsklingsidol genom tiderna; Daniel Lindström. Jag är helt förbluffad över hur duktig man får vara!


Det är ju helt sjukt hur mycket sämre Idol är nu!! Dom man tyckte var dåliga i Idol 2004 är ju stjärnor om man jämför med dagens Idol tävlande. Nä, tacka vet jag dom gamla goda tiderna då man alltid satt med ett leende på läpparna och såg på Idol! :) Nu skäms man ju nästan bara över hur dåliga dom i år är.



En liten sneak peak.


Där får ni en liten titt på mitt projektarbete. Kan inte och vill inte visa hela just nu då det bara är en liten prototyp, ni får se hela en annan gång ;)

Haft en trevlig kväll?
Jag har hjälpt till med maten, rensat tvätt och hållt på med projektet så jag har väl haft en bra kväll :)

Ciao.



Det blev visst ett ombyte.


Skor Mammas gamla, StrumpbyxorÅhlens, Linne (som kjol) JC, Klänning köpt i Schweiz, kofta Gina Tricot, örhängen Milla of Sweden, Väska Second hand, Armband gåvor.

Ja, då jag har föör lång tid på mig på morgonen byter jag alltid kläder tusen gånger om, men nu kommer jag se ut så här för nu ska jag snart till skolan.

Fick ett kort i brevlådan idag som jag blev så himlajätte glad över. Det var från minstingen i Schweiz, ett "Tack för att du var med på mitt dop" kort. Jag saknar dom alla så mycket så mycket.

Men men, hoppasni får en bra dag, Kram Jennilie.



En dagens.




Örhängen från MillaofSweden.

Good morning sötnissar!
Åhh så skönt, idag har jag inte första lektion så jag börjar inte förrän 11.45, dubbel + för det! Då ska vi hålla på med UF-företagen så jag slutar klockan 13.00, + igen för det!

Hihi imorgon åker ju jag till huvudstaden med min vän Sara, oj så kul det kommer bli, vi åker därifrån på söndagkväll så vi behöver minte ha så brådis. Vet inte om jag sagt det men anledningen till varför jag ska dit är business resa. Jag ska visa upp och försöka få några butiker att köpa in MillaofSweden's smycken. Sara följer med som sällskap :]

Åhh, nu visas Madonna top 10 @ 10 på MTV, just nu är det Like a virgin :) I like that song!

Neh nu ska jag.. Hmm göra något annat tills jag ska iväg till skolan, vi hörs senare!
Ciao.



Två videos på sned.

Den första lite misslyckade videon :P

The other one.

Enjoy!



One day in school.



Me and Jossan.

Såja, hemkommen. Jag är så glad så glad, provet idag gick ju bra, än om jag inte började plugga förrän igår :) Yes! Nu ska jag göra lite grejer till mitt projektarbete så vi hörs nog inte förrns ikväll igen. Haft en bra dag? Kram.



Nitarmband.



Skor Din sko, Linne, T-shirt och byxor Gina Tricot, Armband Second hand och gåvor.

Morning morning.
Allt bra?
Jag klev uppextra tidigt idag på min sovmorgon för att hinna plugga lite till på provet jag har idag, håll tummarna för mig! :)

Neh jag måste nog gå och plugga nu, ska med bussen klockan 10 så, ciao.



Håret 06-07-08

Mitt låånga hår sommaren 2006, ge mig tillbaka det!!

Sommaren 07, klippte av allt hår.

sommaren/hösten 08, det växer sakta men säkert.

Yes, nu är det bara att spara, vill ha tillbaka mitt underbara hår som jag valde att klippa bort förra sommaren. Give it to me.

God natt pluttisar :)




Dagens bästa fynd.


Dom här skorna inhandlade mamma i somras på en loppis i Simrishamn, 10 kronorf ick hon betala för dom, ett riktigt fynd med andra ord! :)

Pluggningen gårbättre än förväntat, har gjort alla uppgifter och läst en del nu, ska läsa klart sen tror jag att jag låter ödet bestämma hur det går imorgon! :)

Bye.



Äntligen har jag slutat.




Jossan ser ut som en söt liten fjortis på bilden här ovan :)

Jag och Jossan slutade tidigt idag eftersom vi gjorde klart vårat arbete redan förra måndagen, typ första gången vi är så duktiga :P Orkar inte plugga nu, igår blev det inte heller något plugg, istället ska jag råplugga ikväll, jag är så jäkla otaggad på det!

Neh nu ska jag se lite DH :)
See ya.



Vad tycker du?

Rakt eller Lockigt?



Curly.


Jag behöver inte vara orolig, mina lockar har inte försvunnit!! :)


Godmorgon. Har egentligen sovmorgon till 10.45 men måste åka in med bussen nu. Ska till pappa och plugga lite sen ska jag göra ett ärende nere på stan då dom öppnar.

Igår kväll åt vi räkor medvitlöksbröd, det är ju riktigt mumsigt, jag verkligen älskar räkor! :)

Ha en bra dag så hörs vi senare idag.
Kiss'n hug.



With Love.

Karin har nu varit i Turkland två gånger och båda gångerna har jag fått ett armband från henne, det översta fick jag igår, tack Karin :)

Har visat dom här bilderna en gång tidigare men nu visar jag dom igen, svarvade den här gumman för något år sen och målade sedan den :)



Sorry för dålig uppdatering idag men min kamera dog så jag orkade aldrig blogga. Men nu har jag  kommit hem till mamma igen och laddat batteriet.

Höll nyss på se 27 Dresses men sen fick vi besök så vi ska se klart den sen. Usch, sen måste jag plugga, uschuschusch säger jag bara. Nä men jag ska väl inte klaga, har ju inte behövt plugga så mkt den här terminen så ;P

Vad har ni gjort i helgen?
With love, Jennilie.



Oh boy, vilket vackert väder.


Jag verkligen älskar den här bilden! Den är tagen i somras då vi var i underbara Skåne :) (Gör mig brun igen, snälla)

Heej. Idag vill jag säga GRATTIS till min kära moder som fyller år, så Grattis till dig! :) Ska dit senare idag, är ju som sagt hos pappa nu.

Bilden ger så mycket sommarkänsla därför tyckte jag den här låten skulle passa till!



I will survive.


Såja, godiset är inhandlat och första filmen avklarad. Vi bäddae ner oss framför tv'n redo att se Batman, the dark knight. Åhh den var ju riktigt bra, jag är helt kär i Jokern :D Då menar jag kär! Synd bara att han är död :/

Jaja nu ska vi hitta på något annat, see ya later.




Mimmi Pigg.


Linne H&M, kjol sytt själv.

Kom på att då vi ska och handla godis kanske jag ska ta på mig något annat än pyjamasen :P Det blidde detta då (det enda ombytet jag hade med mig hit :P )



Fix you.


Karin skulle bara käka lite mat sen skulle hon komma hit, då beger vi oss till staden för att inhandla lite gottigheter! :) Jag blev bjuden på fest nu ikväll också men näe, jag känner bara för att ta det lugnt och slappa ikväll :)

Riktigt bra låt det här!!




Nu skämmer jag ut mig.


Haha ja skämma ut mig är precis vad jag gör med den här videon men skit samma, det är ju så jag är :P

Har ni spelat Eye toy någon gång?



Älska dig själv.


En gammal mobilbild.

Ibland eller alltid för den delen ska man älska sig själv och det gör jag då jag ser på den här bilden, gällande håret då. Varför känns det som att jag har fått mindre lockigt hår nu? Ähh, skulle jag styla det som då skulle det nog bli lika lockigt, har bara inte orken längre :P




Underbara älskade helg.

God morgon. Åhh vad skönt det är med helg, verkligen. Idag är jag ska jag nog bara sitta inne i min mysiga pyjamas, se på film, DH, PB, spela tv-spel (GTA och kanske Eye toy)  och läsa mina favorit tidningar :)


Ikväll ska jag mysa med Karin, se film och äta gott, blir trevligt.

Vad hittar ni på ikväll? :)



Så här kommer min klänning att se ut.


Japp, så här kommer klänningen se ut då jag sytt klart den, jag tror den kommer bli super bra, hoppas bara att den sitter som smäck också! :)

Kom nyss hem från skolan. Senare ska jag vara med Matte men han har inte slutat än så tills dess ska jag nog bara se på OTH och DH :D

Kolla på inlägget innan och svara gärna på frågan! :)

Byee.



En dagens.


Skor mammas, linne/klänning köpt på en marknad, kofta GT, örhängen marknad, glasögon & armband second hand.

Godmorgon sötnissar! :) Allt bra med er?

Jag älskar verkligen att prata om mina framtids drömmar och planer men även att höra andras.. Jag har därför en fråga till er; Vad har just Du för framtidsdrömmar och framtidsplaner? :)

Kommer nog hem sent ikväll så det kommer bli lite bloggande idag. Ciao.



Det så kallade "Jennilie fikat"


Ja här har vi det så kallade Jennilie fikat; Mjölk med banan och solroskärnor. Me like. Det här brukar jag alltid fika då jag blir sugen på nått så här på kvälls kvisten eller dom gånger jag fikar på morgonen :)

Nu ska jag fortsätta se Idol sen kanske lägga mig om jag inte får för mig att göra något annat.
God natt.



There are happy endings.


Förra sommaren gifte sig min morbror och jag står både han och hans fru relativt nära. Av henne fick jag som uppgift att göra hennes bröllopssmycke vilket resulterade i halsbandet på bilden ovan. Halsbandet blev himla fint till hennes klänning som också var lite benvit. Det var ett litet och enkelt bröllop men både min morbror och hans fru var riktigt fina och jag hade jätte trevligt.

Det finns lyckliga slut.



Sneak peak.

En sneak peak på min klänning jag håller på sy.

Förra hösten var jag med i tidningen (VK) så lärarna har då klippt ut sidan och hängt upp den på en vägg på syan :P

Hej, har just kommit från skolan. Har haft sya hela dagen vilket är skönt. På lunchen gick jag och Jossan hem till pappa, såg OTH och åt grönsaker. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se vad jag hittar på.. Har egentligen massa saker som ska göras men jag skjuter som vanligt upp det ;)

Puss



Backslick.




Ojoj, nu måste jag skynda mig till buss, ha en bra dag så hörs vi sen.
Kram Jennilie :)



Ikväll har jag målat tavlor.




Jag hade en beställning på några tavlor så nu har jag målat dom tre tavlorna som var beställda :) Just nu ser jag på Idol och snart ska jag boka bussbiljetterna till Stockholm nästa helg.

Sov gott :)



London.

Första dagen i London.

Det var mycket gråare än vad jag trodde det skulle va.

Vi skulle till Portobella Road :)

Portobella Road.

Minns inte vad det här stället hette..

Sedan for vi till ett fullpackat Bath.


Hotellrummet vi sov i en natt, lägg märke till sötnosen som kryper på golvet ;P

Bath.

Byebye London.

På flygplatsen.

Jag avnjöt min sista Starbucks dryck.

Hej. kom ju på att jag nästan inte visat några bilder sen då jag var i London i somras, men nu har ni fått se en del av dom :)

Vi hörs sen.



Yellow.


Skor minns ej, jeans GT (sandpapprade själv), linne GT, tröja köpt i Schweiz, sjal i håret GT, väska second hand.

Hej hopp i stugan, huset, lägenheten eller vart du nu befinner dig. Har nyss kommit hem från skolan, har jobbat med UF- företaget hela dagen. I morse gick det inte att komma in på publishme.se vilket är anledningen till att jag inte bloggar förrän nu.

Tillbaka till UF- företaget.. Nu har vi bytt grej...Igen. Nu ska vi göra choklad, lyxiga choklad tryfflar osv. Det här känns faktiskt jätte bra och kul nu :)

Hare bra, bye.